De retour!!!

Jaha! så var det dags att återvända till sagornas land. Disneyland. Den här gången till ticketing! AJ AJ AJ! det är inget bra att sitta i en liten lucka med min hörsel! Men vafan, de får väl sätta mig på något annat om jag inte klarar det. Hör ju sämre än en pensionär över 90+. Nåväl, det blir roligt att komma tillbaks. Förhoppningsvis är det lite varmare i Paris också. Helst ska det inte vara någon snö! Örk. Tjohopp!

Kommentarer
Postat av: Dina

Hej!
Kul att läsa din blogg, inte minst med tanke på att jag också ska ner till Disney o jobba på ticketing(!)i sommar. Var o hälsa på min vän där under några dagar i höstas o nu ska jag alltså också dit. Ser fram emot det så mkt! Har kontrakt från 7/6-31/8. Hur tycker du jobbet är då? Några bra tips till en blivande cast member?:)
Ha det så bra!

2008-04-08 @ 21:18:20
Postat av: Emily

Jag ska också till disneyland i sommar och jobba på ticketing :) En rolig grej som hände var att jag fick mailet om "job offer" som Dina skulle ha egentligen! Det stod liksom "Dear Dina.." och så vidare. Skriv gärna till mig, så kan vi snacka mer! Ha det gott! kram /emily

2008-04-09 @ 10:08:27
URL: http://emilyohlsson.blogspot.com
Postat av: Gusten

Tjenare! Fan vad skoj att det var några andra disneyarbetare som kom in här då. Jag har ju jobbat i ticketing på parkeringen. Det är soft som fan. Bästa jobbet på disney. Vi får ha en svenskfest i Juli när jag börjar jobba. Jag är där mellan den 5/7 - 31/8 och det ska bli skitskoj! =) Ni kan ju be till gudarna att ni får bo på la boisserie, det är närmast Disney. Annars tar bussen ganska lång tid. Chill chill! =)

2008-04-10 @ 12:11:08
Postat av: Emily

Haha, okej! då ska vi göra det.. Vad får man göra där då? Och du - Hur mycket franska pratar man egentligen? Är det svårt? :)

2008-04-10 @ 16:52:27
URL: http://emilyohlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0